Sortiment

Köpvillkor

Priser

Samtliga priser i vår Webbutik är inkl. 25% moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priset vid moms ändring eller valutaförändringar eller andra avgifter utom vår kontroll. En frakt på 50 kr tillkommer. Detta gäller inom Sverige. Vi reserverar oss för ev. tryckfel.

Beställer du för mer än 1500 kr bjuder vi på frakten inom Sverige.

Leverans

Varor kommer att skickas inom 1-2 dagar, om tillfälligt slut underrättas köparen omgående. Varor skickas med DHL Servicepoint,vilket är till närmsta DHL ombud.Transportskada skall genast anmälas till DHL.

 Vid fel i leverans typ saknad vara måste anmälas till oss inom 8 dagar från leveransdag för att vara giltig.

Fakturering

Fakturan kommer att sändas som en e-postfaktura till er angivna e-postadress, och du betalar till angivet Bankgiro. Vi samarbetar med Klarna,se Klarnas villkor för fakturering till privatpersoner och företag längre ner på sidan.Leverans mot faktura sker enbart till folkbokförd adress och detta gäller privatpersoner, eller registrerat företags adress. Högsta kreditgräns som medges är 10 000 kr både för privatpersoner och företag. Sedvanlig kreditprövning sker.

Vid försenad eller utebliven betalning tillkommer lagstadgad påminnelseavgift (f n 50kr) och eventuell inkassoavgift (f n 160kr), samt dröjsmålsränta med 9,5 %.

För fakturering krävs att du är minst 18 år, utan betalningsanmärkningar, utan obetalda krav från Ryttare & Häst. Vidare måste adressen vara samma som du är folkbokförd på.

Vid köp anger du dina uppgifter i kassan, och i samband med det att du slutför köpet samtycker du till de kontroller som vi gör.


Reklamation

Skulle en artikel vara behäftad med fel, sänder du den till oss med ifyllt returnota samt kopia på kvittot. Vi byter ut varan eller ger dig pengar tillbaka. Retur upp till 2 kg skickar du som brev.

Vid godkänd reklamation på material eller fabrikationfel betalar vi returportot.

Ångerrätt/bytesgaranti

Du har alltid 14 dagars ångerrätt/bytesrätt enlighet med Distansavtalslagen. Enligt lagen har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar mot kvitto eller faktura. Ångerfristen börjar gälla samma dag som du tar emot din vara.

Varan måste dock vara i sitt ursprungliga skick för att ångerrätten ska gälla. Du står för returporto. Tidigare frakt- och eventuell fakturaavgift betalas inte tillbaka.

När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den inte är skadad betalar vi inom 14 dagar tillbaka det belopp du betalat. Obs! Innan du skickar en returförsändelse till Ryttare och Hästs butik måste du kontakta oss för att erhålla ett returnummer som din försändelse ska märkas med. Försändelser som saknar returnummer kommer ej att beaktas.

Information om Klarna/PayEx köpvillkor:

 

Du ska alltid känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Vi gör allt vad vi kan för att skydda dem, så att obehöriga inte kan komma åt dem och så att de är korrekta och bara behandlas för de ändamål för vilka uppgifterna samlats in, och rensas när de inte längre behöver bevaras med hänsyn till ändamålet, av säkerhetsskäl eller enligt annan lag.

Vi följer den integritetsskyddslagstiftning som finns i Norden, dvs svenska Personuppgiftslagen (1998:204), norska Personopplysningsloven (Lov 2000-04-14 nr 31), danska Persondataloven (Lov om behandling af personupplysninger 31-05-2000 nr 429) och  finska Personuppgiftslagen (523/1999).

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer

https://klarna.com/sv/villkor


http://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/privacy

http://payex.se/om-payex/personuppgifter/

 

 

 

Kundservice

Om du har några frågor angående din beställning eller våra varor och leveranser - kontakta vår kundservice:
info@ryttare-hast.se
Tel: 046-523 22
Fax: 046-521 27